fbpx

teknisk designer

TEKNISK DESIGNER

Vil du være en del af en spændende og veletableret virksomhed, som er førende inden for koncept- og designløsninger af inventar, møbler og butiksindretning?

Vi er på udkig efter en teknisk velfunderet kollega, som vil indgå i og supplere vores dygtige team bestående af 5 tekniske designere. Du får en selvstændig rolle, hvor du sammen med teamet har fokus på udarbejdelse og kvalitetssikring tekniske tegninger.

Som Teknisk Designer får du base i Kolding, hvor du kan se frem til en hverdag med samarbejde og sparring, både i temaet men også på tværs af afdelinger, hvor tonen er god og uformel.

Primære arbejdsopgaver:

 • Projektering og tegning af projekter
 • Udarbejdelse af produktionstegninger til leverandører
 • Fagbeskrivelse for bygnings arbejde
 • Udbudsmateriale
 • Sparring med projekt- og designteamet
 • Gennemførelse af kvalitetskontrol

DIN BAGGRUND

 • Du er uddannet teknisk designer eller byggetekniker, evt. med en håndværksmæssig baggrund
 • Du er rutineret bruger i Archicad eller lignende systemer
 • Du har et godt kendskab til bygningsreglementer
 • Du har en bred teknisk forståelse
 • Du taler og skriver dansk og engelsk

Hvem er DU?

Du er en udpræget teamplayer, der forstår din rolle som en central og samarbejdsvillig sparringspartner. Du er struktureret og forstår vigtigheden af, at systemer og processer, som danner grundlag for fælles arbejdsprocesser, vedligeholdes, udvikles optimeres.

Du trives i en til tider hektisk hverdag med mange deadlines og fokus på effektivitet.

Hvem er vi?

Vi tilbyder et afvekslende job, hvor du i høj grad selv er med til at sætte dit præg på din egen arbejdsdag. Vi har et uhøjtideligt arbejdsmiljø præget af godt humør og et godt kollegialt fællesskab. Du får en hverdag sammen med dygtige og hjælpsomme kolleger, der nok skal sørge for at du bliver lært godt op i vores systemer og arbejdsgange.

Vi tilbyder desuden gode ansættelsesvilkår, pensionsordning, en aktiv personaleforening m.v.

Hvis du ønsker at høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Steen Nissen – mobil +45 22 10 37 03.

For at søge stillingen skal du sende din ansøgning og CV via nedenstående link snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende og stopper processen, hvis den rigtige kandidat viser sig.

RIIS er en veletableret virksomhed inden for butiks- og indretningsbranchen. Vores partnersegmenter er hovedsageligt indenfor retail, restaurant / café, kontor og modeindustrier. Vi guider vores kunder gennem etableringen og videreudviklingen af deres brand.

RIIS har i samarbejde med vores kunder etableret butikker i både Europa, Mellemøsten, Australien, Asien, Amerika og Afrika. RIIS Group beskæftiger omkring 125 medarbejdere, hvoraf hovedparten har base på hovedkontoret i Kolding.