fbpx

MASKINSNEDKER

RIIS Entreprise og Snedkerier A/S søger en DYGTIG MASKINSNEDKER

Vi har travlt og søger derfor en dygtig maskinsnedker til et af Danmarks mest moderne snedkerier, hvor du vil opleve et godt arbejdsmiljø med en uformel og god omgangstone.
Du bliver en vigtig del af vores dygtige team, der har til formål at levere høj kvalitet i vores møbel- og inventarproduktion.

Som Maskinsnedker bliver din primære opgave at arbejde med at betjene vores moderne maskinpark. Det er en fordel hvis du har kendskab til programmering i woodWOP på en 5-akset Homag CNC.

Hvem er du?
Du er en erfaren Maskinsnedker – gerne med erfaring fra en produktionsvirksomhed. Du evner at arbejde efter de høje kvalitetskrav, som vores produkter skal opfylde. Du kan arbejde selvstændig og er god til at planlægge og prioritere din tid. Du er god til at kommunikere og samarbejde. Du har passion for det gode håndværk og ønsker at blive udfordret dagligt med atypiske, kreative og krævende opgaver.

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer:

  • Et godt overblik
  • God tegningsforståelse
  • Du er fleksibel & mødestabil
  • Erfaring indefor træindustri/inventar
  • Du er detaljeorienteret & kvalitetsbevidst

Du bliver en del af en virksomhed, der sikrer dig gode udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt. Du vil få en grundig introduktion og oplæring i vores systemer og processer. Ud over spændende opgaver tilbyder vi også et godt fællesskab med sociale aktiviteter.
Vi er en flad organisation, hvor der ikke er langt fra “manden på gulvet” til ledelsen. På vores værksted er vi et team med forskellige kvalifikationer, hvor vi støttet hinanden og vi sætter alle en ære i at levere godt håndværk. Vi sørger for, at du har de rette forudsætninger for at gøre dit arbejde godt hos os.
Vi søger dig, som vil være med til at styrke vores gode traditioner for solidt håndværk, som vi er kendt for.

For at søge stillingen skal du sende din ansøgning og CV via nedenstående link snarest muligt.  Vi behandler ansøgningerne løbende og stopper processen, når den rigtige kandidat viser sig.

 

Om RIIS Entreprise og Snedkerier A/S

RIIS Entreprise og Snedkerier A/S producerer unikt inventar samt specialopgaver til renovering og restaureringer på et meget moderne snedkeri. RIIS Entreprise og Snedkerier A/S er en del af RIIS Group som arbejder med etablering af butikker for en række internationale brands i hele Europa og en lang række andre lande.

Læs mere om os på www.riis-snedkerier.dk og www.riis-entreprise.dk.