fbpx

Finance Manager

Vi søger en dygtig FINANCE MANAGER med potentiale til at udvikle sig til CFO

Nøgleposition i RIIS-koncernen

Med reference til selskabets CFO, får du en nøgleposition i økonomifunktionen, som i lighed med den øvrige ledelse sidder på Gejlhavegård i Kolding.

RIIS-koncernen dækker over RIIS Retail A/S, RIIS Entreprise A/S og RIIS Construction GmbH i Flensborg. Endvidere er der salgsselskaber i mange europæiske lande. Riis Retail har med en stærkt position leveret solide resultater gennem mange år. Du bliver en central spiller i forbindelse med udarbejdelse af månedsrapportering, analyse og regnskabsaflæggelse, og du medvirker til at sikre kvalitet og compliance i regnskab og rapporteringer.

Du får ansvaret for:

  • At lede og udvikle 4 dygtige medarbejder i Finance-teamet
  • Månedsafslutning og -rapportering
  • Årsregnskabsprocessen
  • Optimering og automatisering af rapporteringsprocesserne
  • Videreudvikling af rapportering i VIS og PowerBI m.fl.
  • Compliance –  herunder transfer pricing med udenlandske datterselskaber.
  • Omkostningsopfølgning
  • Ad hoc analyser og rapporter, samt sparringspartner til CFO

Derudover får du en helt central rolle i optimering og kvalitetssikring af arbejdsgange, rapporteringer og nøgleprocesser.

Din baggrund kan være finance manager / financial controller eller en ambitiøs revisor med stærk faglig identitet og ledelse i dit personlige road map

Du har sikkert opbygget en succesfuld karriere hos et af de førende revisionsselskaber, eller du har måske allerede taget springet ud på den anden side af bordet som Controller i en international koncern eller som regnskabschef i en mellemstor virksomhed. Du brænder nu efter at få et større ansvar, kompetent sparring og nye muligheder.

Du har solidt indblik i de opgaver og de procedurer, som kendetegner en professionel økonomifunktion i en international koncern. Uddannelsesmæssigt har du din HD eller cand.merc.aud. eller lignende, og du brænder stadig for at tilegne dig ny viden. Du er i det hele taget ambitiøs omkring din faglige udvikling, og klar til næste step.

Som del af en international koncern er det en forudsætning, at du begår dig ubesværet på engelsk i skrift og tale, og tysk vil være en fordel. Der er meget begrænset rejseaktivitet i denne stilling.

Kendskab til Microsoft Dynamics AX ses som en fordel.

Stort ansvar

Du bliver en del af en spændende og ambitiøs koncern. Du bidrager til realiseringen af virksomhedens udviklingspotentiale og vækststrategi, og du får derfor stor indflydelse. Du refererer til en CFO, der har ambitionen klar til dig, og som støtter op om udviklingen af dit ansvarsområde.

Du kan se frem til en alsidig hverdag, hvor du arbejder sammen med dygtige og engagerede kolleger, der i kraft af et positivt arbejdsmiljø og udfordrende opgaver, har været en central del af virksomhedens udvikling gennem en årrække. Du vil opleve, at dine kolleger byder nye idéer og erfaring fra andre brancher velkomne.

For yderligere oplysninger om stillingen kontakt CFO Michael Brock  – 2210 3746

For at søge stillingen skal du sende din ansøgning og CV via nedenstående link snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende og stopper processen, hvis den rigtige kandidat viser sig.

 

RIIS Group er en veletableret aktør inden for butiks- og indretningsbranchen. RIIS nøglefærdige løsninger er altid en kombination af gode materialer, funktionelle møbler, trendsættende layouts og fremtidssikrede design, med fokus på det enkelte brand. RIIS leverer årligt nøglefærdige detail løsninger til mellem 400 – 500 butikker, shop-in-shops, messer, barer og restauranter i ca. 45 lande. Kunderne har butikker i både Europa, Mellemøsten, Australien, Asien, Amerika og Afrika. RIIS Group beskæftiger omkring 150 medarbejdere, hvoraf hovedparten har base på hovedkontoret i Kolding