fbpx

ER DU VORES NYE PROJEKTLEDER?

PROJEKTLEDER

Ansøgningsfrist: 18-06-2021

Vil du arbejde med projektledelse inden for butiksindretning, hvor du selv planlægger din arbejdsdag?

Som projektleder har du ansvaret for at lede indretningen af butikker for en række spændende kunder. Du er med i projekterne fra A-Z og garant for at den fastsatte deadline overholdes. Du får ansvaret for ca. 20 butikker om året, hvor du styrer byggepladsen og er i løbende kontakt med butiksejere, underleverandører og kolleger.

Da du primært får ansvar for kunder i Danmark og Norden, vil der være en del rejseaktivitet. Du er typisk ude to dage ad gangen, 30-50 dage om året. Samtidigt vil du have en vis fleksibilitet, når du er hjemme i Danmark, hvor du har base på kontoret i Kolding. Her indgår du i et team af dedikerede arkitekter, projektledere, teknikker og byggefolk i en uformel organisation, hvor vi sætter ansvarlighed og samarbejde højt.

Primære arbejdsopgaver:

Helt konkret er du ansvarlig for at planlægge og implementere projekter, hvilket indebærer at du:

  • Udarbejder, godkender og sikre overholdelse af budgetter og tidsplaner
  • Koordinerer med kunder, underleverandør og kolleger
  • Besøger byggeprojekter for at sikre den overordnede kvalitet

Dine kvalifikationer:

  • Uddannet konstruktør, gerne med en håndværksmæssig baggrund
  • Kendskab til AB 18 / ABT
  • Gerne er erfaring med byggeledelse – entreprenørarbejde
  • Du mestrer dansk og engelsk flydende i skrift og tale

HVEM ER DU?

Du er forhandlingsvant og evner på egen hånd at tage de rette beslutninger. Du trives med komplekse projekter og stramme deadlines. Du har gode kommunikative evner og ser altid muligheder frem for begrænsninger.

HVEM ER VI?

Vi tilbyder et spændende og afvekslende job, hvor du har stor indflydelse på din egen hverdag. Du tilrettelægger selv din arbejdsdag med en fleksibel arbejdstid under mottoet ”frihed under ansvar.

Du bliver en del af et dygtigt og engageret projektlederteam, der glæder sig til at blive bistået og udfordret af en byggeteknisk velfunderet kollega.

Ligeledes tilbyder vi gode ansættelsesvilkår, kantineordning, personaleforening m.v.

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Operations, Henning Bernbom – mobil +45 30 93 96 82.

For at søge stillingen skal du sende din ansøgning og CV via nedenstående link snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende og stopper processen, hvis den rigtige kandidat viser sig.

RIIS er en af en veletableret virksomhed inden for butiks- og indretningsbranchen. Vores partnersegmenter er hovedsagligt indenfor retail, beværtning, kontor og modeindustrier. Vi guider vores kunder gennem etableringen og videreudviklingen af deres brand.

RIIS har i samarbejde med vores kunder etableret butikker i både Europa, Mellemøsten, Australien, Asien, Amerika og Afrika. RIIS Group beskæftiger omkring 150 medarbejdere, hvoraf hovedparten har base på hovedkontoret i Kolding.